Ryhdy kaveriksi lapselle tai nuorelle

Suoritus ajankohta: 01.08.2018 / Haku päättyy: 31.12.2020 / tukihenkilötoiminta / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri ry

Kaveritoiminta on MLL Kymen piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminta on suunnattu 4-17 -vuotiaalle lapselle tai nuorelle. Tavoitteena on parantaa lapsen tai nuoren ja hänen perheensä elämänhallintaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, tarjota lapselle tai nuorelle turvallinen ja luottamuksellinen suhde, ehkäistä ongelmien kasautumista sekä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä lapsen tai nuoren sosiaalisia taitoja ja itsetuntoa vahvistamalla.

Kaverista voi olla apua esimerkiksi silloin jos lapsi tai nuori ei löydä kavereita, lapsi tai nuori kokee itsensä yksinäiseksi, vapaa-ajalla ei ole mielekästä tekemistä, koulu ei suju toivotusti tai omasta lähipiiristä ei löydy aikuista juttuseuraa tai harrastuskaveria.

Kaveritoimintaa toteutetaan piirin kumppanuuskunnissa: Haminassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Luumäellä ja Pyhtäällä. Lisätietoja sanna.kyto@mll.fi p.040 749 9697 (Kymenlaakso) ja Julia Lyytinen julia.lyytinen@mll.fi p. 0400 873 603

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri

Hallituskatu 5, Kouvola, Suomi

• Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri

Hallituskatu 5, Kouvola, Suomi

Etelä-Karjala, Kymenlaakso

Lappeenranta, Hamina, Imatra, Kotka, Kouvola, Luumäki, Pyhtää

Julia Lyytinen
julia.lyytinen@mll.fi
Koordinaattori

Kotisivut

Facebook -sivut

Instagram -sivut

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Tehtävä soveltuu