Tule kaveriksi lapselle tai nuorelle

Suoritus ajankohta: 1.8.2018 - 31.12.2021 / Haku päättyy: 31.12.2021 / tukihenkilötoiminta / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri ry

Kaveritoiminta on MLL Kaakkois-Suomen piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminta on suunnattu 6-17 -vuotiaalle lapselle tai nuorelle. Tavoitteena on parantaa lapsen tai nuoren ja hänen perheensä elämänhallintaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, tarjota lapselle tai nuorelle turvallinen ja luottamuksellinen suhde, ehkäistä ongelmien kasautumista sekä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä lapsen tai nuoren sosiaalisia taitoja ja itsetuntoa vahvistamalla.

Kaverista voi olla apua esimerkiksi silloin jos lapsi tai nuori ei löydä kavereita, lapsi tai nuori kokee itsensä yksinäiseksi, vapaa-ajalla ei ole mielekästä tekemistä, koulu ei suju toivotusti tai omasta lähipiiristä ei löydy aikuista juttuseuraa tai harrastuskaveria.

Kaveritoimintaa toteutetaan piirin kumppanuuskunnissa: Haminassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Luumäellä, Taipalsaarella ja Pyhtäällä.

Koulutuksia järjestetään pitkin vuotta, joista kerromme some-kanavissamme. Lisäksi perehdytämme mukaan toimintaan läpi vuoden. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja voit kysyä koordinaattoreilta:
Kymenlaakson alue

• Viikonloppuisin

Asiasanat

vapaaehtoisuudenpuu

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Tehtävä soveltuu