Luetaan yhdessä-verkostoon etsitään vapaaehtoisia kielenopettajia

Suoritus ajankohta: 14.02.2018 / Haku päättyy: 31.03.2018 / esiintyminen, luova toiminta, musiikki, kampanjat, vaikuttaminen, kehittämis- ja projektitehtävät, opetus ja koulutus, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tiedotus, viestintä / Nicehearts ry.

Etsitkö merkityksellistä vapaaehtoistyötä uudelle vuodelle? Luetaan yhdessä -verkosto tarvitsee uusia innostuneita vapaaehtoisia tekemään tärkeää työtä maahanmuuttajien kanssa  Lappeenrantaan.

Haluatko tukea maahanmuuttajia kotoutumaan Suomeen? Kielen opettaminen Luetaan yhdessä -ryhmässä on merkityksellistä ja antoisaa vapaaehtoistyötä.

Luetaan yhdessä ryhmät pyörivät vapaaehtoisten opettajien voimalla. Heitä on verkostossa mukana noin 600. Jokaisessa ryhmässä on useampi ohjaaja ja he suunnittelevat ryhmän opetuksen yhdessä ja opettavat toinen toistaan auttaen.

Vapaaehtoisena toimimiseen ei tarvi opettajan pätevyyttä vaan opettamisen halu riittää. Opettamiseen oppii toiminnan myötä ja tutustumalla. Tunneilla käytetään oppikirjoja, muita kirjallisia materiaaleja sekä toiminnallisia menetelmiä.

Lappeenrannan ryhmät kokoontuvat seuraavasti.

• Sammonlahti, Sammonlahden seurakuntakeskus, Hietakallionkatu 7. Torstai klo 17.00-18.30
    Jenni Kylliäinen – jkylliai(a)student.uef.fi
  • Keskusta, Me-talo, Kauppakeskus Opri, 2. krs. Valtakatu 30. Keskiviikko klo 12.00-14.00.
    Eeva Visala – eeva.visala(a)gmail.com

ME-talo Lappeenranta