Karjalaiset kesäjuhlatalkoot

Suoritus ajankohta: 14.06.2018 - 18.06.2018 / Haku päättyy: 30.04.2018 / hallinto- ja toimistotehtävät, rakentaminen ja kunnostus, ruoanlaitto, taloustyöt, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät / Inkeroisten seudun Karjalaseura ry

Karjalan Liitto järjestää 15.-17.6.2018 Kouvolassa 70. karjalaiset kesäjuhlat. Juhlille tarvitaan työtä pelkäämätöntä talkooväkeä erilaisiin tehtäviin rakennustöistä vessojen siivoukseen ja liikenteen ohjauksesta ruokailijoiden avustamiseen. Paikallisesti järjestelyvastuussa on Karjalaisseurojen Kymenlaakson piiri ry.

Pääjuhlapaikkana on Kouvolan jäähalli ja Urheilupuiston alue. Esim. rakennustöitä on jäähallilla tiedossa jo juhlia edeltävinä päivinä, joten vaikket pääsisi juuri viikonloppuna paikalle, älä epäröi ottaa yhteyttä, jos talkoisiin osallistuminen kiinnostaa. Juuriesi ei tarvitse olla Karjalassa eikä sinun minkään Karjalaseuran jäsen osallistuaksesi talkoisiin.

Oheisen ilmoittautumislomakkeen voit toimittaa joko talkoopäällikkö Markku Lankiselle tai asianomaisen tiimin vastaavalle. Nimet ja yhteystiedot löytyvät lomakkeesta.

Lumon Areena

Topinkuja 1, 45100 Kouvola, Suomi

• Lumon Areena

Topinkuja 1, 45100 Kouvola, Suomi

Kymenlaakso

Kouvola

Kaupunginosa / Kylä
Kouvola

Ulla Tylli
utylli@iki.fi
Karjalaisseurojen Kymenlaakson piiri ry

Karjalaiset kesäjuhlat

Tehtävän suorittamisajankohta

• Arki-iltaisin
  • Arkipäivisin
  • Viikonloppuisin

Suorittamispaikan saavutettavuus

• Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

yhteistyökykyä ja tiimivastaavan antamiin ohjeisiin sopeutumista, tarkemmat vaatimukset riippuvat tehtävästä

Tehtävään perehdytys

• Infotilaisuus

Koulutuksen kesto (tunnit): 1-2 tuntia tai tehtävästä riippuen useampkin 1-2 tuntinen

Mitä vapaaehtoinen saa

• Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Kukin talkoolainen saa talkoopaidan ja työpäivän pituudesta riippuen talkookahvit tai kahvien lisäksi ruoan. Joskus syksyllä järjestetään kaikille talkoolaisille kiitoskaronkka.

Liitteet

• ILMOITTAUTUMINEN-TALKOOTIIMEIHIN-2018.pdf