Haemme seuratoimijoita

Suoritus ajankohta: 10.09.2017 / Haku päättyy: 31.12.2017 / hallinto- ja toimistotehtävät, kuljetustehtävät, logistiikka, myynti ja markkinointi, ruoanlaitto, taloustyöt, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tiedotus, viestintä, valmentaminen, varainhankinta / Karhulan Urheilijat ry

.Seura tarvitsee monenlaisia toimijoita, ohjaajia ja valmentajia kentälle, kilpailuihin tuomareita ja mittamiehiä, kahvioon henkilökuntaa, lisäksi kaikenlaisiin seuratoimintoihin ja huoltotehtäviin tarvitaan ympäri vuoden vapaaehtoisia.

Tule mukaan kehittämään seuraasi ja tekemään siitä entistäkin parempi. Aikaisempaa kokemusta, urheilutaustaa tai seuran jäsenyyttä ei tarvita!

Halukkaat ohjaajat koulutetaan SUL:n koulutussuunnitelman mukaisesti tai muulla soveltuvalla koulutuksella. Myös seuran omaa koulutustoimintaa järjestetään. Ohjaajilla on mahdollisuus saada todistus harjoitusten pitämisestä, joka saatetaan hyväksilukea joissain kouluissa ja työelämässä.

Ohjaajille maksetaan kulukorvaus tai jos lapsesi on urheiluseurassa mukana, voidaan ohjaaminen huomioida myös urheilukoulumaksun suuruudessa. Ohjaajilta toivomme vähintään 15 vuoden ikää.

Seuratoiminta antaa eväitä elämään! Nähdään kentällä!

Karhula, Kotka, Suomi

• Karhula, Kotka, Suomi

Kymenlaakso

Kotka

Karhulan Urheilijat

Tehtävän suorittamisajankohta

• Sovittavissa

Toiminnan aiheet

yleisurheilu, liikuntaseurat, liikunta- ja urheiluseurat

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

aikuiset (30-62 v.), lapset (7-12 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Lapsille, Miehille, Naisille, Nuorille, Perheille