Avustajaksi Perhekahvilaan

Suoritus ajankohta: 18.10.2018 - 13.12.2018 / Haku päättyy: 14.12.2018 / lastenhoito, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta), ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Kumppanuustalo Hilma

Kumppanuustalo Hilmalla kokoontuu torstaisin klo 15-17 perhekahvila. Perhekahvilan järjestää Haminan Perhekeskuksen alueverkosto (mm. MLL, Seurakunta, varhaiskasvatus, Hilma). Etsitään perhekahvilaan vapaaehtoistoimijoita! Tehtävänä olisi kahvinkeitto ja tilan järjestelyt ennen varsinaista kahvilaa yhdessä aulavastaavien kanssa, vanhempien avustaminen lasten pukemisessa, leikkiapulaisena toimiminen ja jutteluseurana oleminen!

Kumppanuustalo Hilma

Kadettikoulunkatu 3, Hamina, Suomi

• Kumppanuustalo Hilma

Kadettikoulunkatu 3, Hamina, Suomi

Kaakkois-Suomi

Hamina

Tehtävän suorittamisajankohta

• Arkipäivisin

Suorittamispaikan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus
  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Miehille, Naisille, Nuorille, Perheille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Taitoa kohdata lapsiperheitä kaikki perheenjäsenet huomioiden.

Tehtävään perehdytys

• Muu

Mitä vapaaehtoinen saa

• Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoiselle tarjotaan tukea kaikkien työtehtävien varrella. Mukana on aina myös aulavastaavia tai muita työntekijöitä järjestämässä toimintaa, ketään ei jätetä yksin. Vapaaehtoiselle on aina tarjolla keskustelutukea järjestäjien taholta. Syksyn perhakahviloiden jälkeen järjestetään palautekeskustelu. Vapaaehtoinen saa ennalta perehdytyksen tehtäviinsä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.