Haemme urheilukouluihin ohjaajia

Työkokeilu/harjoittelu / Karhulan Urheilijat ry

HAEMME TALVIKAUDEN URHEILUKOULUIHIN OHJAAJIA!

TOIMENKUVA

Toimit lokakuu 2017 -huhtikuu 2018 välisenä aikana lasten urheilukoulun vastuuohjaajana tai apuohjaajana ja organisoit käytännön ohjaustoimintaa paikan päällä.

Ohjausvuoroja on kerran viikossa, joko maanantaisin Kyminkartanon koululla klo 18.30-19.30, tiistaisin Ruonalan hallilla klo 17.30-19.00 tai keskiviikkoisin Otsolan koululla klo 18.15-19.15 oman valintasi mukaan.

TARJOAMME

Kulukorvauksen, tarvittavan koulutuksen, ohjaajakokemusta ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajaksi tai muihin urheiluseuratoiminnan tehtäviin. Halutessasi saat todistuksen, joka voidaan lukea työkokemukseksi hakiessasi jatko-opintoihin.

ODOTAMMEE SINULTA

Reipasta ja itsenäistä asennetta sekä halua oppia uutta. Lisäksi on tärkeää, että sinulta löytyy kyky toimia kannustavasti lasten ja nuorten parissa sekä urheiluseuran vastuutehtävissä.

HAKEMUKSET

Nettisivuilla olevan lomakkeen kautta

TIEDUSTELUT

timo.lehtinen@karhulanurheilijat.fi tai 050-3272567