01.09.2021 - 31.12.2021 / Muu / Kouvolan Hyvinvointiyhdistykset ry

Nettikahvila
Pe
Erityisnuorten ryhmä

Kouvolan Hyvinvointiyhdistykset ry järjestää Porukkatalolla (Savonkatu 23) kaikille kuntalaisille avointa toimintaa. Voit kysyä lisää toimistoltamme: puh. 044 311 4210 tai toimisto@yhvi.fi. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Neulekahvila Porukkatalolla : Parillisten viikkoja tiistaisin klo 12-15. Neulekahvilan ehtoisana emäntänä toimii YHVI:n vapaaehtoinen Marjaleena.

Nettikahvila Porukkatalolla: Parittomien viikkojen torstaisin klo 10-12. Nettikahvilassa saat henkilökohtaista apua digilaitteiden pulmiin. Ota oma laite mukaan tai voit tulla ilman laitetta, lainaamme tarvittaessa opetuskoneen.

Tuolijumppa Porukkatalolla: Tuolijumppa aina maanantaisin klo 12-13. Jumpan vetäjänä toimii YHVI:n vapaaehtoinen Tomi ja toisinaan treenataan netin videoiden tahtiin.

YHVI-klubi: Parittomien viikkojen maanantai iltaisin klo 16.30-18.30. Luvassa mm. pelejä, tietovisaa ja rentoa rupattelua. Isäntinä toimivat YHVI:n vapaaehtoiset Tomi ja Jouni.

Erityisnuorten ryhmä: Erityisnuorten ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 17.30-19.30.  Lisätietoa ryhmästä antaa: Katja 040 744 9439 / katja.valkeinen@yhvi.fi

Kymenlaakso

Kouvola

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vertaistuki, virkistys