Urheiluseura Musta Ämpäri ry

Musta Ämpäri on Kouvolassa vuonna 2000 perustettu raittius-/urheiluseura. Lajivalikoima koostui ensimmäiset yhdeksän vuotta pelkästään salibandystä ja saunailloista, mutta kesällä 2009 mukaan tuli yleisurheilu. Tarkemmin sanottuna täysimittainen 7-ottelu. Musta Ämpäri Cup järjestettiin ensimmäisen kerran kyseisenä kesänä. Kesällä 2010 lajivalikoimaan lisättiin myös jalkapallo kun seura lähti mukaan puulaakifutikseen. Ämpärillä on vyöllään myös vähän erikoisempi meriitti eräästä nimeltämainitsemattomasta puulaakisalibandyturnauksesta. Neljän joukkueen alkulohkossa Ämpärin saldo kolmessa ottelussa oli kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Se ei kuitenkaan jostain kumman syystä riittänyt jatkopaikkaan. Keväällä 2011 päätettiin rekisteröidä yhdistys Urheiluseura Musta Ämpäri ry, joka samalla mahdollisti myös liittymisen Salibandyliiton jäseneksi ja edustusoikeuden liiton sarjoihin.

Urheilu- ja liikuntayhdistykset

• Käyntiosoite

Mäkitie 11 A 3, 45360 VALKEALA

musta_ampari@hukassa.com