Understödsföreningen för Nya Östis

Nya Östis (NÖ) är en svenskspråkig lokaltidning med Lovisanejden som spridningsområde. Tidningen, som ges ut av Understödsföreningen för Nya Östis, utkommer torsdagar varje vecka. Det första numret gavs ut i april 2015. I november 2017 närmar sig upplagan 2400 exemplar.

Föreningens syfte är att ideellt och ekonomiskt stöda utgivandet av en lokaltidning för Lovisanejden samt understöda annan samhällelig och kulturell verksamhet. För att stöda verksamheten kan föreningen ta emot understöd och testamenten, ordna penninginsamlingar, lotterier och nöjestillställningar då den har behövligt tillstånd samt äga för verksamheten nödvändig fast och lös egendom.

Medlemsavgiften är 20 € för privatpersoner och 150 € för företag. Man kan bli medlem genom att betala in avgiften till kontot FI77 4055 0012 1566 63. Skriv ditt eller företagets namn samt adress i meddelanderutan.

Ruotsi, Suomi

Muut yhdistykset