SaimaanVirta ry

SaimaanVirta ry syntyi TyönVuoksi ry ja IntoPajat ry yhdistyttyä elokuussa 2019. Kumpikin yhdistys on ehtinyt toimimaan työllisyyden edistäjänä vähintään 19 vuotta.

SaimaanVirta ry toiminta-alue on Etelä-Karjala, työpajoja yhdistyksellä on tällä hetkellä Imatralla, Ruokolahdella ja Rautjärvellä.

Toimintaamme voi tulla työkokeiluun, palkkatuettuun työhön tai kuntouttavaan työtoimintaan. Kuntouttavan työtoiminnan osalta olemme palvelusetelituottaja; kohti koulutusta ja työelämää tai työ- ja toimintakyvyn arviointiin.

Tarjoamme kiinnittyvälle asiakkaalle laadukasta työ- ja yksilövalmennusta. Otamme huomioon kunkin valmentautujan yksilölliset valmennustarpeet, ja toteutamme niitä yhdessä sovittujen käytäntöjen mukaisesti.

Suomi, Englanti

Muu, Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

kokemusasiantuntijuus, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, työllisyys, sosiaali ja terveys, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat