Teatteriryhmä Kimara ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää teatteri- ja kulttuuriharrastusta sekä toimia kotipaikkakunnan ja lähiympäristön monipuolisen kulttuuritarpeen tyydyttämiseksi. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää Kimara -nimistä teatteria, toimeenpanee teatterinäytäntöjä ja niihin verrattavia tilaisuuksia sekä järjestää harjoituksia, koulutus- ja kulttuuritilaisuuksia. Erityisesti runouden esille nostaminen on noussut tärkeäksi toiminnaksi.

Yhdistyksen pääasiallinen harjoitus- ja esiintymispaikka on Nelosteatteri, Satamakatu 4, Kotka. Tilaisuuden tullen lähdemme mielellämme kiertueelle lähinnä Kymenlaakson alueella sekä vierailemme esim. erilaisten yhdistysten järjestämissä tilaisuuksissa. Esiintymistoiveet voi välittää yhdistyksen puheenjohtajalle Esko Junkkarille (puh. 050 340 6506, esko.junkkari@kymp.net) – muokataan yhdessä juhlaanne tai muuhun tilanteeseen sopiva ohjelma.

Yhdistys, Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

harrastus ja vapaa-aika, yleisötilaisuudet, kulttuuri ja taide

Asiasanat

runo, näytelmät, esiintymistaidot, kulttuuri