Saimaan kameraseura ry

Saimaan kameraseura ry on Lappeenrannan kaupungin ja Etelä-Karjalan maakunnan asukkaille tarkoitettu yhdistys. Sen tarkoitus on ylläpitää ja edistää valokuvauksen ja valokuvataiteen harrastusta ja tasoa, sekä koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Tarkoituksena on myös uudistaa ja kehittää kansalaisten käsitystä valokuvataiteesta.

Kameraseuralaiset kokoontuvat joka kuukauden kolmantena arkitiistaina jäseniltaan ja kuukauden viimeisenä arkitiistaina tekniikkailtaan; kesä- ja heinäkuussa on tosin korvaava ohjelma. Jäsenilloissa kuunnellaan esitelmiä, katsellaan valokuvia ja keskustellaan ajankohtaisista asioista; tekniikkailloissa pääpaino on työpajamaisessa tekemisessä. Lisäksi järjestetään kuvausretkiä ja erilaisia kursseja.

Saimaan kameraseura on Suomen kameraseurojen liiton ja sitä kautta myös Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n ja Fédération Internationale de l’Art Photographique:n (FIAP) jäsen.

Suomi, Englanti

Yhdistys, Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

kulttuuri ja taide

Avainsanat