Pohjois-Kymen sukututkijat ry

Pohjois-Kymen sukututkijat toimii Kouvolan ja sen lähiseudun alueella tavoitteena edistää sukututkimusharrastusta ja myös toimia yhdyssiteenä muiden sukututkijoiden kesken. Yhdistys pyrkii edistämään perinteiden, historian ja nykypäivän tallentamista.

Jäseneksi olet tervetullut, vaikka et alueella asuisikaan. Joukossamme on niin aloittelijoita kuin pidemmälle edenneitä sukututkijoita. Osaa kiinnostaa perinteinen sukututkimus, osaa geneettinen – useita ne molemmat.

Valitsemme luentojen ja koulutusten teemat siten, että ne tukevat mahdollisimman laajalti sukututkimusharrastusta. Luentoja ja koulutusta on tarjolla paikallisesti meille varatuissa tiloissa (mm. Tuulensuoja ja Porukkatalo) ja myös etäyhteydellä.

Käsittelemme pienryhmissä sukututkimuksen menetelmiä ja kerromme uusista tiedonlähteistä. Ryhmissä on mahdollista syventää tietämystä ja saada neuvoja oman suvun tutkimukseen, mm. DNA-testien valitsemiseen ja tulkitsemiseen.

Teemme myös retkiä arkistoihin ja sukututkimuksen kannalta mielenkiintoisiin kohteisiin.

Muu, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

perinteet, historia, sukuseurat, asukas- ja kylätoiminta, kulttuuri ja taide, harrastus ja vapaa-aika

Asiasanat

sukututkimus