Parik-säätiö

Parik on vuonna 2001 perustettu säätiö, jonka tarkoituksena on järjestää ja kehittää sosiaalisena palveluna tuotannollista ja sosiaalihuollollista työtoimintaa nuorille, pitkäaikaistyöttömille ja muille heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille. Tavoitteena on lisätä asiakkaiden työ- ja toimintakykyä, itsenäistä työllistymisaktiivisuutta ja elämänhallintaa.

Tarkoituksen toteuttamiseksi säätiö harjoittaa muussa kuin liiketaloudellisessa tarkoituksessa sosiaalihuollollista ja tuotannollista työtoimintaa sekä kuntoutus-, koulutus- ja valmennuspalvelujen myyntiä julkisille ja yksityisille yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Muu, Muut yhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset, Vammaisyhdistykset

työllisyys

Avainsanat

palkkatuki, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta, työnohjaus, työkyky, apua työnhakuun, työharjoittelu

työttömät, kuntoutujat, vammaiset ja invalidit

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

• Kuusaantien toimipiste

Kuusantie 1, 45130 Kouvola