Palveluyhdistys Rateva ry

Vuonna 1974 perustetun Palveluyhdistys Rateva ry:n tavoitteena on ihmisen elämänkaarta kunnioittavien sekä hänen toimintakykyään ja tarpeitaan vastaavien palvelujen tuottaminen kuntalaisille ja koko lähialueen väestölle.

Tavoitteenamme on edistää laaja-alaisesti väestön fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä eri toimijoiden välistä yhteistyötä tarjoamalla osallistumisen mahdollisuuksia, yhteisöllisyyttä tukevia toimintoja sekä liikunnallisia ja virkistäviä harrasteita. Yhdistyksemme on innovatiivinen ja muuntautumiskykyinen.

Vuonna 1994 valmistunut toimintakeskus Rateva erilaisine kokoontumis- ja päivätoimintatiloineen on toiminnan keskuksena. Tiloissamme kokoontuu erilaisia päivätoiminta- ja liikuntaryhmiä. Toimintakeskuksessa sijaitsee myös Miehikkälän postin ja matkahuollon palvelupiste, kahvila sekä allasosasto ja kuntosali.

Vuokraamme tilojamme myös kokous- ja juhlakäyttöön.

Toimintamme leimaa-antava piirre on vahva vapaaehtoistyön perinne: suuri osa toiminnoista tapahtuu vapaaehtoistyön voimin.

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monialayhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

• Käyntiosoite

Keskustie 5 A, 49700 Miehikkälä