Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.:n tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua. Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa huostaanotettuja ja muita kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit. Muita toimintamuotojamme ovat mm. varainhankinta, leikkaus-, sirutus-, rokotus- ja muiden tapahtumien järjestäminen, eläinsuojeluneuvonta ja eläinkodin toiminta.

Yhdistyksemme toimii Kaakkois-Suomen alueella ja sen kotipaikka on Lappeenranta. Olemme SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n paikallisyhdistys. Teemme yhteistyötä mm. Kaakkois-Suomen eläinsuojeluviranomaisten ja paikallisten eläinlääkäreiden kanssa, muiden eläinsuojelu- ja eläinjärjestöjen kanssa, sekä lemmikkitarvikeliikkeiden ja muiden alojen yritysten kanssa. LSEY r.y.:llä on tällä hetkellä noin 370 jäsentä.

Suomi, Englanti

Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

eläinsuojelu, eläintenhoito, sijaiskotitoiminta, vapaaehtoistehtävä

kaikille, vapaaehtoiset

kaikenikäiset

Postiosoite

Soskuankatu 2, Lappeenranta, Suomi

• Postiosoite

Soskuankatu 2 53300 Lappeenranta

Kotikunta: Lappeenranta
lsey.lseyinfo@gmail.com
Puhelin: 0505551186

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.

Blogspot

Etelä-Karjala, Kymenlaakso

Lappeenranta, Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Luumäki, Virolahti, Miehikkälä, Hamina, Kotka, Pyhtää

Liitteet

Ei avoimia työ- tai harjoittelupaikkoja.