Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.:n tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua. Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa huostaanotettuja ja muita kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit. Muita toimintamuotojamme ovat mm. varainhankinta, leikkaus-, sirutus-, rokotus- ja muiden tapahtumien järjestäminen, eläinsuojeluneuvonta ja eläinkodin toiminta.

Yhdistyksemme toimii Kaakkois-Suomen alueella ja sen kotipaikka on Lappeenranta. Olemme SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n paikallisyhdistys. Teemme yhteistyötä mm. Kaakkois-Suomen eläinsuojeluviranomaisten ja paikallisten eläinlääkäreiden kanssa, muiden eläinsuojelu- ja eläinjärjestöjen kanssa, sekä lemmikkitarvikeliikkeiden ja muiden alojen yritysten kanssa. LSEY r.y.:llä on tällä hetkellä noin 370 jäsentä.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

Teemat

ympäristö, luonto ja eläimet

Asiasanat

eläinsuojelu, eläintenhoito, sijaiskotitoiminta, vapaaehtoistehtävä

Kohderyhmä

kaikille, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Soskuankatu 2 53300 Lappeenranta

Yhteystiedot

Kotikunta: Lappeenranta
Sähköposti:
lsey.lseyinfo@gmail.com
Puhelin: 0505551186

Lisätietoa verkossa

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.

Facebook
Instagram
Blogspot

Toiminta-alue

Alue
Etelä-Karjala, Kymenlaakso

Kunta
Lappeenranta, Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Luumäki, Virolahti, Miehikkälä, Hamina, Kotka, Pyhtää

Postiosoite

Soskuankatu 2, Lappeenranta, Suomi

Liitteet