Lappeenrannan Agility Urheilijat ry

Lappeenrannan Agility Urheilijat ry (LAU) on vuonna 1997 perustettu, agilityyn keskittyvä koiraurheiluseura. Jäseniä on 207 (01/2020). LAU:n toiminta on keskittynyt Lappeenrannan Totokadulla sijaitsevalle agilityhallille, jossa pyörivät viikottaiset koulutukset. Koulutustarjontaa on alkeista ja penturyhmistä lähtien aina agilityn huipulle tähtääviin asti. Halli toimii myös niin epävirallisten kuin virallisten agilitykilpailuidenkin pitopaikkana. LAU järjestää vuosittain useita virallisia agilitykilpailuita, sekä epävirallisia kilpailuita noin kerran kuukaudessa.

Suomi, Englanti

Muu, Harrasteyhdistykset, Muut yhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

urheilu ja liikunta, harrastus ja vapaa-aika, tapahtuma, ympäristö, luonto ja eläimet

Asiasanat

agility, koira, koiraharrastus, koirat, koirayhdistys, urheilu- ja liikuntaseurat, harrasteliikunta, urheiluseurat, koiraurheilu, kilpaurheilu

kaikille

leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

• Lappeenrannan Agilityhallit

Totokatu 5, 53810 Lappeenranta, Suomi