Kymenlaakson Martat ry

Martat on kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on edistää kotien ja perheiden toimivaa ja kestävää arkea. Marttojen neuvonta vahvistaa tulevaisuustaitoja ja jatkuvaa oppimista. Toiminnassamme löytää ja oppii yhdessä tekemällä arjen tietoja ja taitoja. Arjen sujuminen antaa voimia toteuttaa niitä asioita, jotka itselle ovat elämässä tärkeitä.

Kymenlaakson Marttojen kotitalousasiantuntijat antavat ruokaan, kodin talouteen, kodinhoitoon, varautumiseen (kotivara) sekä ympäristöön liittyvää neuvontaa kursseilla, luennoilla ja erilaisissa tapahtumissa.

Toteutamme kotitalousneuvontaa kohdennetusti eri kohderyhmille yhteistyössä kumppaniemme ja rahoittajiemme (mm. STEA, ESR) kanssa. Tuemme ryhmä- ja yksilöneuvonnallamme niitä, jotka erityisesti tarvitsevat tukea ja vähennämme yhteiskunnan eriarvoisuutta. Neuvontaa kohdennetaan mm. lapsille ja lapsiperheille, nuorille, ikäihmisille ja heidän läheisilleen, työttömille, maahanmuuttajille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä martoille.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, eläkeläistoiminta, kansanterveys, kotoutuminen, käden taidot, mielenterveys, omaistoiminta, teemapäivät ja -viikot, tempaus, vaikuttaminen, lapsuus ja perhe-elämä, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, messut ja näyttelyt, kuluttajuus, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

arjen hyvinvointi, arjen tuki, Arki ja hyvinvointi

Kohderyhmä

kaikille

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Torikatu 6, 45100 KOUVOLA

Yhteystiedot

Kotikunta: Kouvola
Sähköposti:
anne.saarikko@martat.fi

Lisätietoa verkossa

Martat

Kymenlaakson Martat vinkkaa
Kymenlaakson Martat
Marttakulma

Toiminta-alue

Alue
Kymenlaakso

Kunta
Kouvola, Hamina, Kotka, Iitti, Pyhtää, Miehikkälä, Virolahti

Käyntiosoite

Torikatu 6 KOUVOLA