Kymen Automobiilikerho ry

Kymen Automobiilikerho r.y. perustettiin itsenäiseksi yhdistykseksi Kotkassa 8. toukokuuta 1967 Kotkan, Karhulan ja Haminan seudun vanhojen ajoneuvojen harrastajien toimesta. Yhteyksiä syntyi myös muihin lähialueiden harrastajiin ja toiminta-alueeksi muodostui silloinen Kymen lääni ja Itä-Uusimaa. Päätös Kymen Automobiilikerho r.y:n liittämiseksi SAHK:n jäsenyhdistykseksi tehtiin helmikuussa 1969. Kerholla on toimipisteet Kotkassa ja Kouvolassa. Omat kiinteistöt sijaitsevat Kotkan Laajakoskella ja Korian Pioneeripuistossa. Näiden lisäksi kerholla on vuokrattuja säilytystiloja Kotkassa Kyminlinnan linnoituksessa ja Korian Pioneeripuistossa. Kerhon normaaliin toimintaan sisältyvät kuukausikokoukset, erilaisten ajotapahtumien järjestäminen, automobiilinäyttelyt, jäsenistön koulutus, museoajoneuvotarkastukset, varaosien ja tarvikkeiden myyntitapahtumat sekä entisen Kymen läänin ajoneuvojen rekisterikantakorttien ylläpito. Vuosittaisia päätapahtumia ovat toukokuun lopulla järjestettävä Kuninkaantieajo ja heinäkuun lopulla järjestettävät Harrasteajoneuvomarkkinat. Näiden lisäksi järjestetään avointen ovien tapahtumia kerhon toimipisteissä Korialla ja Kotkassa.

Harrasteyhdistykset

• Postiosoite