Kuusaan Kuuloset ry

Yhdistyksen tarkoituksena on Kuuloliiton jäsenyhdistyksenä: Vaikuttaa kuulovammaisten ihmisoikeuksien toteutumiseksi, vaikuttaa kansalaismielipiteisiin, kehittää yhteiskuntaa sellaiseksi, joka on kuulovammaiselle esteetön ja saavutettava, tukea ja rohkaista kuulovammaisia täysipainoiseen elämään ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen, valvoa vammaisten etuja, valvoa kuulovammaisten tarvitsemien apuvälineisen ja palveluiden määrää ja laatua, ehkäistä kuulovammojen syntyä.

Kuusaan Kuuloset ry on perustettu 28.11.1957 ja sen kotipaikka on Kouvola. Toimintaa on ollut Kuusankosken ja Jaalan kaupunginosissa sekä Iitin kunnan alueella.
Yhdistys on Kuuloliitto ry:n, Kuusankosken Apuva ry:n ja Kouvolan Vammaisjärjestöjen Yhdistys ry:n jäsen.

Vammaisyhdistykset

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vaikuttaminen, kerhot, vapaaehtoisuus

Asiasanat

huonokuuloisuus, kuulolähipalvelu, kuuloliitto