Kulttuuripaja Kulta / Kakspy ry

Kulttuuripaja Kulta on hyvän mielen vapaa-ajan hengailu- ja harrastuspaikka Kouvolan ydinkeskustassa. Kultapajalla keskeistä on kulttuurin tekemisen ja liikuntaharrastusten mahdollistaminen. Toiminta on suunnattu 18 – 35 vuotiaille nuorille aikuisille ja se on ilmaista.

Kultapajalla on puitteet erilaisille kulttuuri- ja liikuntaryhmille, joita kävijät itse kehittävät ja ohjaavat. Viikko-ohjelman sisällön siis määrittävät Kultapajan kävijät.

Suomi, Englanti

Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset

vertaistoiminta, kulttuuri ja taide, urheilu ja liikunta, osallisuus, mielenterveys, harrastus ja vapaa-aika

Avainsanat