Lappeenrannan itsepuolustus ja kamppailu ry

Krav maga Lappeenranta perustettiin vuonna 2005. Vuonna 2017 yhdistys muutti nimensä ja sääntönsä ja nykyisin Lappeenrannan itsepuolustus ja kamppailu ry:n jäsenmäärä on vakiintunut noin 30 aktiivisen harrastajan suuruiseksi, ikähaitarin alkaessa 16-vuotiaista ulottuen viisikymppisiin.

Seuran harjoitteluun kuului tällä hetkellä Defendo.

DEFENDO on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.
Scandinavian Defendo on nykyaikainen ja suoraviivainen itsepuolustus-, taistelu- ja voimankäyttömenetelmä.

Lajin perustana on Jyrki Saarion neljänkymmenen vuoden kokemus maailman tehokkaimmista itsepuolustusjärjestelmistä. Hänen johdollaan kehitystyöhön on osallistunut lukuisia maailman eturivin itsepuolustus, voimankäyttö ja lähitaistelu -kouluttajia.

Lähtökohtana on ollut luoda itsepuolustusjärjestelmä, joka todella toimii. Scandinavian Defendo pohjautuu todellisessa elämässä saatuihin kokemuksiin: niitä analysoimalla järjestelmään on valikoitunut tehokkaimmat, todellisissa hätävarjelu- ja voimankäyttötilanteissa toimivat itsepuolustustekniikat ja ratkaisumallit. Tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella hyvin päättäväisesti: ainoastaan hyvät ja toimivat osat on säilytetty.

Laji on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä; yksi maailman parhaista.

Lajissa on rajoitettu määrä yksinkertaisia tekniikoita. Sen sijaan, että oppilaat oppisivat uusia ja taas uusia tekniikoita, hiotaan perustekniikoita ja taktista käyttäytymistä ja voimistetaan henkistä vahvuutta. Defendo on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Yhdistys, Harrasteyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Asiasanat

itsepuolustus, Kamppailulaji, kamppailu-urheilu, nyrkkeily, turvallisuus

Osoitteet

  • Lappeenranta

  • Käyntiosoite

    Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Lappeenranta
Sähköposti:
itsepuolustusjakamppailu@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Kotisivu

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Etelä-Karjala

Kunta
Lappeenranta

Lappeenranta, Suomi

Käyntiosoite

Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta, Suomi