Kouvolan Suomi-Unkari Seura ry

Kouvolan Suomi-Unkari Seuran tarkoituksena on lisätä omalla toiminta-alueellaan tietoa Unkarista, järjestää Unkari-aiheisia tapahtumia ja hoitaa ystävyyssuhteita Kouvolan ystävyyskaupunkiin Balatonfürediin. Muutaman vuoden välein järjestetään jäsenille Unkarin matka, johon liittyy vierailu ystävyyskaupungissa. Vastaavasti otetaan vastaan unkarilaisia vieraita ja tutustutetaan heitä Kouvolaan ja sen ympäristöön. Vuosittain järjestetään jäsenille eriaiheisia jäseniltoja mm. ruoka- ja viini-ilta. Kaikille avoimia luento- ja kulttuuritapahtumia järjestetään  yhteistyössä eri toimijoiden kuten kansalaisopiston ja kirjaston kanssa. Kouvolan Suomi-Unkari Seuralla on omat nettisivut Suomi-Unkari Seuran nettisivujen osana sekä oma facebook-tili.

Muu, Harrasteyhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset

harrastus ja vapaa-aika

Avainsanat