Kotkan Urheiluautoilijat ry

Yhdistyksen nimi on Kotkan Urheiluautoilijat ry ja sen kotipaikkana on Kotkan kaupunki. Kerhon tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää jäsenissään innostusta autourheiluun ja sen lisäksi kasvattaa heistä liikennekulttuurin vaatimuksista selvillä olevia, taitavia ja huolellisia autoilijoita. Tarkoitus toteutetaan: Järjestämällä moottoriurheilu- ja liikennekilpailuja sekä toimintaan liittyviä näyttelyjä ja tapahtumia. Järjestämällä jäsenilleen kokouksia, luentoja ja koulutustilaisuuksia. Harjoittamalla valistustoimintaa ja järjestämällä kerhoiltoja, juhlia ja muita samantyyppisiä tilaisuuksia. Harjoittamalla tarkoitusperien mukaista nuorisotoimintaa. Harjoittamalla kerhotoimintaa ja ravintolaliikettä.

Harrasteyhdistykset

• Lentokentäntie 275, 48720 Kotka