Kotkan Seudun Puutarhaseura ry

Kotkan Seuaupundun Puutarhaseuran kotipaikka on Kotkan kki, mutta sillä on jäseniä myös Kotkan naapurikunnista. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on edistää puutarhaharrastusta ja puutarhakulttuuria, ympäristönhoitoa ja puutarhan tuotteiden käyttöä. Järjestämme esitelmätilaisuuksia, retkiä, jäseniltoja ja muita tapahtumia. Tarpeen vaatiessa toimimme myös edunvalvojana ja teemme aloitteita, lausuntoja ja kannanottoja. Tiedotamme toiminnastamme jäsenkirjeillä, ilmoituksilla ja näillä kotisivuilla. Toimintamme ei ole tarkoitettu vain ”viherpeukaloille” vaan yhtä lailla heille, jotka kokevat olevansa aloittelijoita. Me kaikki jäsenet opimme koko ajan uutta, ja yhdistyksessä voimme jakaa tietoja ja kokemuksia yhteiseksi hyödyksi ja iloksi. Toivotamme kaikki kiinnostuneet mukaan seuran toimintaan!

Harrasteyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

• Käyntiosoite