Kotkan Nuorkauppakamari – Junior Chamber Kotka ry

Kotkan Nuorkauppakamari valitsee riveihinsä aktiivisia ihmisiä, jotka haluavat kehittää itseään, kamaria ja ympäristöään – ja joilla on pilkettä silmäkulmassa. Tämä on ennen kaikkea harrastus ja se antaa paljon uusia taitoja ja verkostoja, joita voit hyödyntää hävyttömästi eduksesi työelämässä.

Nuorkauppakamari harrastuksena tarjoaa koulutusta jäsenilleen mm. markkinoinnista, ryhmätyömenetelmistä, johtamisesta, myynnistä ja monista muista aiheista. Itsensä peliin laittaminen on mitä parhainta koulutusta työelämän ’totisiin paikkoihin’.

Toimimalla aktiivisesti järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa oppivat jäsenet projektityöskentelyä, johtamista, ihmisten motivoimista, markkinointia, suunnittelua, esiintymistaitoa, koulutusten toteuttamista ja monia muita taitoja. Eri projektien monipuolisuus antaa mahdollisuuden harjaantua mitä erilaisimmissa tehtävissä. Myös kansainvälisyyttä pääsee harjoittelemaan käytännön tilanteissa osallistumalla kansainvälisiin kokouksiin tai toteuttamalla yhteisiä projekteja eri maiden edustajien kanssa.

Kotkan Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1958 ja se on yksi maamme vanhimmista paikallisista nuorkauppakamareista. JCI (Junior Chamber International) on 200 000 jäsenen kansainvälinen verkosto, joka ulottuu noin 110 maahan. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden: * luoda maailmanlaajuinen ystävä- ja liikesuhdeverkosto * osallistua kansainvälisiin kokouksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin * olla mukana toteuttamassa paikallisia ja kansainvälisiä projekteja.

Joukkoomme mahtuu lisää uusia jäseniä. Hae nyt koejäseneksi.www.jcikotka.com/jäsenyys

Yhteystietomme sekä lisätietoa toiminnastamme löydät nettisivuiltamme: https://jcikotka.com

Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Nuorisoyhdistykset

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

markkinointi, kansainvälinen toiminta, koulutus, verkostoituminen, kehittämis- ja projektitehtävät, projektit, ystävyys

jäsenet

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

• Kotka, Suomi

Kotikunta: Kotka