Konut Tählet ry

KONUT TÄHLET ry on tähtiharrastusseura, joka on perustettu v.2005 yhdistämään luonnosta kiinnostuneita ihmisiä pohjoisen Kymenlaakson alueella . Seura järjestää tähtitaivaan ilmiöihin liittyviä tapahtumia ja jäsenistölleen suunnattuja teemallisia tähti-iltoja . Toimintaa kehitetään jatkuvasti siihen suuntaan, mihin jäsenistö tuntee kiinnostusta.

Yhdistyksen tähtitorni sijaitsee Jaalan Hartolan kylässä Kiislahdentien varrella . Yrityksille, yhdistyksille, koululuokille ja yksityisille henkilöille järjestetään tähtitaivaan esittelytilaisuuksia omalla tähtitornillamme.
Näitä opastettuja vierailuja voi varata pj Timo Loikalalta puh. 044-2014 085 tai sähköpostitse timo[at]konuttahlet.net

Konut tählet ry on valtakunnallisen tähtitieteellisen yhdistyksen URSAn jäsenyhdistys. Ursan julkaisema Tähdet ja avaruus-lehti ja tähtikirjallisuutta ovat aina luettavissa Hartolan kyläkaupan Sky-baarissa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä tähtitornista .

Yhdistyksellä on tällä hetkellä n. 400 henkilöjäsentä.
Yhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu 2019 on 10 € ja opiskelijoilta sekä alle 20 vuotiailta 1 €.

Muu, Harrasteyhdistykset

Avainsanat