Keltinmäen ja Myllyjärven asukkaat ry

Keltinmäen asukasyhdistys ry. perustettiin 8.9.1976. Vuonna 2020 yhdistykseen liittyi Myllyjärven asukkaat ry, ja nimeksi päätettiin Keltinmäen ja Myllyjärven asukkaat ry. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Keltinmäen ja Myllyjärven alueen asukkaiden viihtyvyyttä ja sosiaalisia oloja. Yhdistys ylläpitää kylätalo Keidasta Keltinmäessä kaupungin omistamassa entisessä viipalekoulussa. Kylätalolla toimii joka arkipäivä lounaskahvila ja kirpputori. Keitaalla voi myös kutoa räsymattoa, asioida tietokoneella, pelata pelejä, katsoa tv:tä, lukea päivän lehden ja käyttää takapihan kuntoilulaitteita. Kylätalo Keitaalla kokoontuu erilaisia ryhmiä, ja siellä järjestetään tapahtumia, myyjäisiä ja talkoita. Kylätalon voi vuokrata iltaisin ja viikonloppuisin kokouksiin, perhejuhliin ym. tapahtumiin.

Muu, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset

• Postiosoite

Silokkaantie 11, 40640 Jyväskylä