Kaakkois-Suomen Sydänpiiri ry

Sydänpiirin tehtävänä on edistää väestön sydän- ja verisuoniterveyttä sekä osallistua sairastuneiden kuntoutukseen ja virkistykseen. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä muiden järjestöjen sekä Etelä-Karjalan sosiaali-ja terveyspiirin ja Imatran terveyskeskuksen kanssa. Sydänpiiriin kuuluu 11 paikallista sydänyhdistystä (Imatra, Joutseno, Kaakko, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Rautjärvi-Simpele, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari ja Ylämaa), joissa on yhteensä noin 2500 jäsentä.

Suomi, Englanti

Yhdistys, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, sairastaminen, yleisötilaisuudet

Avainsanat