Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry

Kaakkois-Suomen Sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry, Kakspy ry on v. 1998 perustettu sosiaalialan yleishyödyllinen järjestö.

Yhdistys toimii mielen hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää mielenterveyttä ja tukea sekä kehittää mielenterveystyötä. Yhdistyksen toiminta perustuu yhdessä sovittuihin arvoihin ja toipumisorientaatioajatteluun.

Yhdistyksen toiminnan keskeisiä osa-alueita ovat kohderyhmän edunvalvonta ja aktiivinen vaikuttamistyö, hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen, jäsentoiminta sekä kansallinen ja kansainväinen kehittämistoiminta

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Omais- ja läheisyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset

mielenterveys, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus

Asiasanat