Kaakkois-Suomen Näkövammaiset ry

Kaakkois-Suomen Näkövammaiset on Näkövammaisten liiton alueyhdistys, joka toimii alueensa näkövammaisten yhteistoiminta- ja palvelujärjestönä. Yhdistys on perustettu vuonna 1937. Toiminta-alueena Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnat. Varsinaisia jäseniä 584 (31.12.2020). Alueyhdistykseen kuuluu kolme paikallisyhdistystä; Etelä-Karjalan, (Lappeenrannassa), Etelä-Kymen (Kotkassa) ja Pohjois-Kymen Näkövammiset (Kouvolassa). Yhdistyksen toimintamuotona on edistää näkövammaisten sosiaaliturvaa, olemalla yhteistyössä viranomaisten, järjestöjen ja muiden yhteisöjen kanssa, edistää näkövammaisten tiedonsaantia julkaisemalla tiedotteita, lehtiä ja äänitteitä, neuvoa apuvälineiden hankinnassa sekä järjestää näkövammaisille harrastus- ja virkistystoimintaa. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 8.00-15.30.

Muut yhdistykset

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen