Joutsenon Pelastakaa Lapset ry

Avustamme taloudellisesti lapsiperheitä ja tuemme paikallisten nuorten opiskelua sekä lasten harrastustoimintaa.

Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi järjestämme maksuttoman Lasten Superpäivän erilaisine taphtumineen sekä olemme mukana toteuttamassa lasten liikuntamaata.

Meidän kauttamme voit auttaa lapsia myös lähialueilla ja kriisialueilla. Keräämme avustusvaroja buffet-tuotoilla ja muilla tapahtumilla.

Olemme myös mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa, jolla tuetaan alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja toisen asteen opiskelijoiden koulunkäyntiä.

Englanti, Suomi, Ruotsi

Yhdistys, Lapsi- ja perheyhdistykset

lapsuus ja perhe-elämä, harrastus ja vapaa-aika, keräykset ja avustustoiminta, nuoruus, vapaaehtoisuus

Avainsanat

lapset, pelastakaa lapset, nuoret, lapsiperheet, vapaaehtoinen auttamistoiminta, oppimateriaalituki, harrastetuki, lapsenoikeudet, joutseno, superpäivä

perheet

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.)

Postiosoite

Einontie, Lappeenranta, Suomi