Joutseno Boxing Club ry

4.1.2010 Joutsenossa aloitti toimintansa nyrkkeilyn erikoisseura jonka nimeksi tuli Joutseno Boxing Club, lyhenne JBC. Seuran toiminta on ollut alusta asti vilkasta ja sen tarjonnassa ovat olleet kuntonyrkkeily sekä juniori- ja kilpanyrkkeily josta sm-mitaleille ovat seuran lyhyen historian aikana nyrkkeilleet Emilia Skriko, Samu Raatikainen ja Toni Stenberg. Jbc kuntonyrkkeily kurssit alkavat tammi- ja syyskuussa. Harjoitusten pyöriessä lähes ympäri vuotisesti kokeneiden kuntoilijoiden osalta. Junioreiden nyrkkeilykoulu 10-16-vuotiaille pojille ja tytöille, joka alkaa myös edellä mainittuina kuukausina. Seuran yhteistyökumppaneina 2012 ovat olleet paikallislehti Joutseno, Power Fitness, Pizzapojat, Ikkuna- ja oviasennus Udd, Laskettelukeskus Myllymäki, Metsä Fibre Joutsenon tehdas, Parturi-kampaamo Ansku, The Body shop, Lappeenrannan Timantti ja Piikkaus Oy, PP Sähkö- ja automaatiopalvelut ja YW-Sähkö Oy.

Harrasteyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

harrastus ja vapaa-aika, urheilu ja liikunta

jäsenet, asiakkaat

kaikenikäiset