IntoPajat ry

IntoPajat ry on imatralainen vuonna 1998 perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Keskeisimpiä toimintamuotoja ovat työttömille ja osatyökykyisille nuorille ja nuorille aikuisille tarjottavat yksilö-, työ- ja ryhmävalmennuspalvelut. Yhdistyksestä on myös mahdollista tilata työpalveluita (siivousta, pihanhoitoa, tilausleivontaa, esitteitä, julisteita, tarroja ym.). Työpajoilla tehtyjä tuotteita on tällä hetkellä esillä ja myynnissä yhdistyksen myymälässä. Tarjolla on kulloiseenkin ajankohtaan sopivia tuotteita, jotka soveltuvat erittäin hyvin vaikka lahjaksi.

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

työllisyys, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, sosiaali ja terveys, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

arjen apu, asiantuntija-apu, kolmas sektori, työpajat, nuorten työpaja, työpajatoiminta

työttömät, asiakkaat, eläkeläiset, jäsenet, viranomaiset ja kumppanit

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

• Tarkastamonkuja 3, 55800 Imatra

Kotikunta: Imatra