Heikintalo

Heikintalon toiminnan päätavoitteet ovat yhteisöllisyyden ja osallistumismahdollisuuksien edistäminen sekä työelämäosallisuuden vahvistaminen.

Heikintalon toiminta edistää ja tukee arkielämän hallintaa, työllistymistä ja opiskelumahdollisuuksia sekä terveyttä että hyvinvointia.

Heikintalon toimintaan osallistuminen on maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen.

Parhaiten mukaan toimintaan pääsee osallistumalla toiminnalliseen päiväohjelmaan ja ryhmätoimintaan sekä virkistys- ja vapaa-ajan toimintaan.

Heikintalon toimintaan tutustumisen ja perehdytyksen jälkeen toimintaan voi liittyä täyttämällä osallistujalomakkeen. Lomakkeen käsittelyn jälkeen uusi osallistuja saa käyntinumeron ja voi hyödyntää kaikkia Heikintalon etuuksia.

Toiminnan kohderyhmä on 18-62-vuotiaat työikäiset.

 

Heikintalolla tehdään monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä yhdessä.

Päähuomio kiinnitetään osallistujien vahvuuksiin, taipumuksiin ja kykyihin. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua kaikkiin Heikintalon työtehtäviin ja ryhmiin sekä virkistys- ja vapaa-ajan toimintoihin.

 

Heikintalon toiminnan ydin on toiminnallinen päivä. Ryhmätoiminta on kaikille avointa toimintaa. Ryhmät pidetään Heikintalolla, ellei toisin mainita.

Heikintalon toimintaan osallistuja voi omien kykyjensä ja voimiensa sekä kiinnostuksen kohteidensa pohjalta asettaa itselleen omaehtoiset kuntoutus-, työllistymis-, opiskelu- ja muut tavoitteet Heikintalon yhteisössä.

Heikintalon toiminnalliseen päivään sisältyy työtehtävien lisäksi ryhmätoimintaa, muun muassa opiskeluryhmiä, hygieniapassi- ja ensiapukoulutusryhmä, ruuanlaitto- ja leivontaryhmä, musiikki- ja liikuntaryhmä sekä hyvinvointi- ja kulttuuriohjelmaa.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

sosiaali ja terveys

Avainsanat

toiminnallinen päivä

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Kauppakatu 61 7 D, 53100 Lappeenranta

Yhteystiedot

Kotikunta: Lappeenranta
Sähköposti:
lpr.klubitalo@heikintalo.net
Puhelin: +358 400 451 344

Lisätietoa verkossa

Kotisivu

Toiminta-alue

Alue
Etelä-Karjala

Kunta
Lappeenranta

Käyntiosoite

Kauppakatu 61, Lappeenranta, Suomi