Etelä-Saimaan Ampujat ry

Etelä-Saimaan Ampujat r.y. (ESA) on maakunnallinen ampumaseura, jonka jäsenistöllä on mahdollisuus harrastaa useita ampumaurheilulajeja Lappeenrannan lähialueella Muukon ampumaurheilukeskuksessa ja Lappeenrannan urheilutalon sisäampumaradalla. Seuran käytössä olevat ampumaurheilupaikat ovat Etelä-Karjalan parhaimmat. Syksyllä 2005 pistooliampujat saivat uudet ja nykyaikaiset suorituspaikat Muukon ampumaurheilukeskukseen. Kannustamme nuoria osallistumaan monipuoliseen ja haastavaan urheilulajiin, järjestämme syksyisin ampumakoulun ilma-aseilla Lappeenrannan urheilutalon sisäampumaradalla. Seura pyrkii opastamaan ampumaurheilun harrastajia turvalliseen aseiden käyttöön ja harrastuksen kehittämiseen kilpailutasolle.

Harrasteyhdistykset

• Postiosoite