Etelä-Karjalan Muisti ry

Etelä-Karjalan Muisti ry tekee toiminta-alueellaan työtä muistisairauksien haittavaikutuksien vähentämiseksi ja muistisairaiden hoidon kehittämiseksi, tavoitteenaan muistisairaan ja hänen läheisensä täysipainoinen elämä. Etelä-Karjalan Muisti ry hallinnoi asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsia, jossa työskentelee neljä sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöä. Etelä-Karjalan Muistiluotsikeskus on osa valtakunnallista Muistiliiton koordinoimaa muistiluotsiverkostoa.

Toimintaan kuuluu mm. vertaisryhmät muistisairauksiin sairastuneille ja heidän läheisilleen, tiedon ja tuen tarjoaminen, muistivapaaehtoistyön koordinointi, erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat, sekä koulutukset.

Etelä-Karjalan Muisti ry:n sekä Muistiluotsin toimisto sijaitsee Lappeenrannassa, osoitteessa Valtakatu 64.

Muistiluotsikeskuksen toiminnasta vastaava Maija Lasanen, p. 040 587 2451.

Etelä-Karjalan Muisti ry:n hallituksen puheenjohtajana Helena Kiuru.

Omais- ja läheisyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset

• Valtakatu 64, Lappeenranta

Valtakatu 64, Lappeenranta, Suomi

toimisto@ekmuisti.fi