Etelä-Karjalan Muisti ry

Tekee työtä muistihäiriöitä ja dementiaa aiheuttavien sairauksien haittavaikutusten vähentämiseksi ja hoidon kehittämiseksi. Toiminnan tavoitteena on muistisairaan ja omaisen täysipainoinen elämä. Toimintamuotoina ovat vertaistukitoiminta, tiedottaminen, ohjaus, neuvonta, yleisötilaisuudet, koulutukset ja kehittämistyö muiden toimijoiden kanssa.

Yhdistys tiedottaa sairauden luonteesta ja ohjaa selviytymään jokapäiväisessä elämässä sairauden kaikissa vaiheissa. Yhdistys tukee muistisairaiden parissa tehtävää vapaaehtoistyötä, osallistuu muistityön kehittämiseen laajasti eri verkostoissa alueellaan ja pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan muistisairaan ja hänen läheisensä oikeuksien toteutumiseen. Järjestämme yleisöluentoja sekä tarjoamme koulutusta ammattihenkilöstölle. Yhdistys tukee sairastunutta, omaisia ja ammattihenkilöstöä ja ohjaa julkisten ja yksityisten palvelujen käyttöön.

Toiminta-alueena on Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Mikäli muistiasiat askarruttavat, niin ota rohkeasti yhteyttä. Soita tai tule käymään!

Toimistomme sijaitsee kauppatorin läheisyydessä osoitteessa Snellmaninkatu 10. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9-13 ja muulloin erikseen sovittuna aikana. Voit myös jättää muistiluotsityöntekijöille soittopyynnön: Toiminnasta vastaava Hanna Sinisalo puh. 040 5872 451, Muistiluotsityöntekijä Emilia Nakari puh. 040 7283 352, Muistiluotsityöntekijä Maarit Olkkonen puh. 050 555 4699 ja Muistiluotsityöntekijä Laura Neuvonen  puh. 0400 456 088. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Nyky Vanhanen puh. 040 7221 597 ja varapuheenjohtajana Helena Kiuru puh. 0400 865 907.

Sairaus- ja potilasyhdistykset

Postiosoite

Snellmaninkatu 10, Lappeenranta, Suomi

• Postiosoite

Snellmaninkatu 10, Lappeenranta, Suomi

toimisto@ekmuisti.fi

Kotisivu

Etelä-Karjala, Kaakkois-Suomi

Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Taipalsaari, Savitaipale, Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala

Ei avoimia työ- tai harjoittelupaikkoja.