Etelä-Karjalan Lintutieteellinen Yhdistys r.y.

Vuonna 1969 perustettu Etelä-Karjalan Lintutieteellinen Yhdistys (EKLY) on Birdlife Suomen paikallisyhdistys, jonka toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää lintuharrastusta ja linnustonsuojelua Etelä-Karjalan maakunnan alueella. Yhdistyksen pääasiallinen toimintamuoto on jäsenten omaehtoinen ja -toiminen linturetkeily sekä havaintoaineiston kerääminen EKLY:n toimialueella. Yhdistykseen kuuluu noin 250 lintuharrastajaa, joille EKLY toimii yhdyssiteenä ja linkkinä niin alueelliseen kuin valtakunnalliseenkin lintuharrastajayhteisöön. Tervetuloa mukaan! Lisää tietoa EKLY:n jäsenyydestä löydät sivulta Jäsenyys.

Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

• Etelä-Karjala, Suomi

hallitus@ekly.org

Lisätietoa verkossa