Etelä-Karjalan kilpirauhasyhdistys ry

Toiminnan tarkoitus

Etelä-Karjalan kilpirauhasyhdistys ry on vuonna 2004 perustettu potilasyhdistys kilpirauhassairauksia sairastaville jäsenille ja heidän läheisilleen Etelä-Karjalan alueella.

Pyrimme toiminnassamme tekemään tunnetuksi Etelä-Karjalan kilpirauhasyhdistys ry:tä, kehittämään ja edistämään kilpirauhaspotilaiden tiedon saantia.

Pyrimme saamaan eri alojen asiantuntijoita vertaistuki/jäsenilta tilaisuuksiin keskustelemaan kilpirauhassairauksista ja niiden hoidosta.

Jäsenille järjestetään myös virkistystapahtumia jäsenistön toiveita kuunnellen.

Etsimme toimintaan uusia aktiiveja.

Vertaistukiryhmän tarkoitus on jakaa kokemuksia kilpirauhassairauden kanssa elämisestä, sekä tarjota tukea ja tietoa kilpirauhaspotilaille ja heidän omaisilleen.

Jos olet kiinnostunut vertaistukitoiminnasta Lappeenrannassa, Imatralla, Savonlinnassa tai jollain muulla Etelä-Karjalan paikkakunnalla ja toimia ryhmän vetäjänä, ota yhteyttä sähköpostitse ekkilpi(at)gmail.com tai soita 045 6651 171.

Yhdistyksemme jäsenrekisteriä hoitaa Kilpirauhasliitto. Yhdistyksen talous perustuu jäsenmaksutuloihin ja mahdollisiin avustuksiin.

Toimintaa Lappeenrannassa ja Savonlinnassa

Lappeenrannassa yhdistyksemme kokoontuu, Vapaaehtoiskeskus Kuutinkulmassa, Valtakatu 23 ellei toisin mainita

Savonlinnassa vertaistukiryhmä kokoontuu, Savonlinnan järjestötalo Kolomosessa, Pappilankatu 3 ellei toisin mainita

Jäseniltamme ovat avoimia tilaisuuksia.

Uusia keskusteluryhmiä perustetaan muille paikkakunnille, mikäli tarvetta ja halukkaita vetäjiä.

Muu, Sairaus- ja potilasyhdistykset

sairastaminen