Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Elämäniloa ja hyvinvointia ilman päihde- ja pelihaittoja

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. EHYTin toiminnan tavoitteena on ehkäistä alkoholista, huumeista, nikotiinituotteista ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja eri väestöryhmissä ja edistää ihmisten hyvinvointia. Työtä tehdään niin yksilötasolla (esim. oppitunnit, vanhempainillat, päihteettömät kohtaamispaikat, sosiaalinen media), yhteisöissä (mm. koulut, työyhteisöt, kunnat, opiskelijajärjestöt) ja koko yhteiskunnan tasolla, esimerkiksi vaikuttamalla lainsäädäntöhankkeisiin. Toiminnassa yhdistyvät jäsenyhdistysten ympäri Suomen tekemä työ, vapaaehtoistoiminta sekä oman henkilöstön osaaminen ja ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön asiantuntemus.

Aluetoimistossa työskentelevät aluekoordinaattorit auttavat ja kouluttavat kuntia ehkäisevän päihdetyön suunnittelussa ja toteuttamisessa. He työskentelevät yhdessä kuntapäättäjien, ammattilaisten, yhdistysten, vapaaehtoisten, opiskelijoiden ja muiden kohderyhmien kanssa.

Etelä-Suomen aluekoordinaattori Heli Vaija työskentelee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan lisäksi Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueella.

Yhteystiedot


Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti, Somali, Venäjä

Toimiala

Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Asiasanat

ehkäisevä toiminta, alkoholi- ja päihderiippuvuus, pelit, rahapelit, some, digipelaaminen

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsinki
Sähköposti:
heli.vaija@ehyt.fi
Puhelin: 044 510 0228

Lisätietoa verkossa

Ehyt

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry