Armatuuri ry

Armatuuri ry on Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LTY) energiatekniikan opiskelijoiden ainejärjestö, joka on jo vuodesta 1974 lähtien toiminut Lappeenrannan ente-teekkareiden hyväksi yliopiston ja ylioppilaskunnan asioissa sekä järjestänyt erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja jäsenistölleen.

Armatuuri ry:n jäseneksi liittyminen on helppoa ja jäsenyys erittäin edullista. Jäsenyys on elinikäinen ja se oikeuttaa kantamaan killan haalareita, osallistumaan killan hallituksen kokouksiin sekä toimimaan hallituksen jäsenenä tai toimihenkilönä. Lisäksi killan jäsenet ovat oikeutettuja alennuksiin mm. killan haalarimerkistä ja excursioista (ellei toisin mainita). Killan jäsenistön käytössä on myös kiltahuone ja sen palvelut. Kiltaan voi liittyä myös kannatusjäseneksi maksamalla kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain ja sitä voi tiedustella killan hallitukselta.

Muut yhdistykset

• Käyntiosoite