Arboretum Mustilan Ystävät ry, Arboretum Mustilas Vänner rf

Arboretum Mustilan Ystävät ry kokoaa yhteen henkilöt ja yhteisöt, jotka haluavat jäsenyydellään tukea arboretumia ja sen tekemää työtä elinympäristömme kasvilajiston monipuolistamiseksi. Jäsenet pääsevät yhdistyksen kautta myös osallistumaan arboretumin ja sen toiminnan kehittämiseen. Tukiyhdistys ohjaa keräämiään varoja mm. uuden kasvimateriaalin hankintaan, uusien painotuotteiden tekemiseen tai tarvittaessa myös itse arboretumin hoitoon.

Jäsenille Mustilan Kotikunnassäätiö on luvannut maksuttoman sisäänpääsyn arboretumiin, alennuksen myytävästä taimimateriaalista sekä mahdollisuuden hankkia vain ystäväyhdistyksen jäsenille tarjottavia, lähinnä tutkimuskäyttöön tarkoitettuja taimi- ja siemeneriä. Yhdistys järjestää myös jäsenilleen retkeilyjä, luentoja sekä kiertokävelyjä arboretumissa.

Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

• Käyntiosoite