Animalia ry

Animalia on valtakunnallinen eläinoikeusjärjestö. Kouvolan Animalia on Animalian Kouvolassa toimiva alueosasto. Animalia on kansalaisjärjestö, jonka toimintaan pääsee mukaan kuka tahansa, joka sitoutuu järjestön tavoitteisiin ja toimintaperiaatteisiin. Järjestön jäsenyyttä ei vaadita. Järjestämme monipuolisesti toimintaa emojärjestön kampanjoiden puitteissa aktiivien ja vapaaehtoisten mielenkiinnon mukaan. Toimintaamme voi tutustua seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Englanti, Suomi

Muu, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset

ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat