Yhdistysten media

07.09.2017 klo 16:00 - klo 18:00 / Kokous/tapaaminen / Pohjois-Kymen Kasvu ry

Media kokoaa yhteen asukkaiden, yhdistysten ja yhteisöllisten toimijoiden viestit, kuulumiset, kuvat ja äänet.
Sisältöjä mediaan tuotetaan monikanavaisesti; radion, videon, kuvagallerioiden, blogien ja tapahtumatiedottamisen muodoissa.
Uusille kasvoille ja kyvyille media avaa monien mahdollisuuksien ovia, yhdistyksille puolestaan helpomman ja keskitetyn tavan viestiä ja näkyä uutisvirtojen pyörteissä.

Yhdistysten media tuotetaan yhteistyössä Pohjois-Kymen Kasvu ry:n ESR-rahoitetun, Uusi tapa toimia -hankkeen ja Kouvolan kaupungin yhteisöllisyyden edistämisen yksikön kanssa.
Hanke tarjoaa yhdistyksille ja mediatoiminnasta kiinnostuneille sekä media- että teknistä koulutusta median sisältöjen tuottamista varten.

Infotilaisuus perustettavasta mediasta Kouvolan kirjaston auditoriossa, 7.9.2017 klo 16 –

Ilmoittauduthan tilaisuuteen ystävällisesti ennakkoon kahvitarjoilun vuoksi: tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi

Lisätietoja hankkeesta ja mediasta: Projektipäällikkö Tanja Rautavirta, tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi / 040 590 5655

• Kouvolan kirjasto