Vapaaehtoistreffit

25.01.2020 klo 13:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari, Muu, Virkistys

Tervetuloa mukaan! Lauantaina 25.1.2020 klo 13 – 16 järjestetään vapaaehtoistreffit Simeon -salissa.

Tapahtumassa esitellään monipuolisin keinoin vapaaehtoistyötä Kaakonkulman alueella, etsitään ja rekrytoidaan uusia vapaaehtoisia sekä saadaan tietoa vapaaehtoistyön merkityksellisyydestä.

Nyt sinun yhdistyksellä on loistava mahdollisuus hankkia lisää vapaaehtoisia mukaan toimintaanne!

Ilmoita vapaaehtoiselle sopiva tehtävä 13.1.2020 mennessä.

Esimerkiksi:

Tehtävä: Somettaja avointen ovien -tapahtumaan

Yhdistys: Hilman Järjestöt ry

Yhteystiedot: Minna Mänttäri, minna.manttari@kumppanuustalohilma.fi , 040 7517 955, www.kumppanuustalohilma.fi

Näistä tehtävistä tehdään vapaaehtoistyön puuhun lehdet (liitteenä on suuntaa antava kuva Kouvolan porukkatalolla olleen tapahtuman puusta).  Puu on tarkoitus siirtää tapahtuman jälkeen kirjastoon, jolloin sen lehtiä voisi jatkossakin täydentää.

Voit myös tulla paikalle esittelemään oman yhdistyksesi vapaaehtoistoimintaa. Messuosastolla on tilaa 30 yhdistykselle.

Varaa paikkasi messuilta ja/tai ilmoita vapaaehtoistehtäväsi 13.1.2020 mennessä:

Sähköposti: jarjestosuunnittelija@kumppanuustalohilma.fi

Puh: 040 7517 955

Liitteestä saat lisätietoa tapahtumasta. Tapahtuman järjestää Kaakonkulman vapaaehtoistyön yhteistyöverkosto.

• Simeon -sali

Pikkuympyräkatu 34, Hamina, Suomi