Valokuvanäyttely – Saimaan Kameraseura ry. 12. vuosinäyttely

03.07.2018 klo 11:00 - 28.07.2018 klo 18:00 / Muu, Virkistys / Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry/Galleria Pihatto

Saimaan Kameraseura ry. aloittaa Galleria Pihaton heinäkuun 12. vuosinäyttelyllään tiistaina 3.7.2018.Tänä vuonna esillä on henkilökuvia, luontokuvia, dokumentaarisia valokuvia ja valokuvainstallaatio. Kaikkiaan esillä on lähes 50 valokuvateosta kahdeltakymmeneltä Etelä-Karjalassa vaikuttavalta valokuvaajalta.

Näyttelyn avoimet avajaiset ovat 3.7.18 klo:18. Näyttely on esillä Galleria Pihatossa 28.7.18 asti.

Saimaan Kameraseura ry on Etelä-Karjalan maakunnan valokuvauksen harrastajille ja ammattilaisille tarkoitettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoitus on ylläpitää ja edistää valokuvauksen ja valokuvataiteen harrastusta ja tasoa sekä koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Tarkoituksena on myös uudistaa ja kehittää kansalaisten käsitystä valokuvataiteesta.

• galleria pihatto

Valtakatu 80, Lappeenranta, Suomi

Valtakunnallinen

galleria pihatto

Valtakatu 80, Lappeenranta, Suomi

kulttuuri ja taide

Avainsanat

valokuvanäyttely, taidenäyttelyt

kaikille

kaikenikäiset

Valtakunnallinen

Kyllä

Avoinna ti – pe klo:11-18, la klo:11-15. Suljettu sunnuntaina ja maanantaina.

Linkkejä

Galleria Pihatto