Tule mukaan luurikaveriksi ikäihmiselle – valmennusta tarjolla!

05.08.2020 klo 10:00 - 12:00 / Koulutus/seminaari, Virkistys

Tämän helpompaa tapaa tehdä vapaaehtoistyötä ei olekaan! Tarvitset vain puhelimen, mukavan asennon ja avoimen mielen.
Luurikaveritoiminnan valmennus on maksuton ja kaikille kiinnostuneille avoin. Voit tulla myös vain kuulolle, valmennus ei sido sinua vielä mihinkään.

Vapaaehtoinen luotsaa puhelimitse kokoontuvaa yli 70 vuotiaiden ryhmää, jossa 3-5 henkilöä rupattelee osallistujille itselleen tärkeistä aiheista. Vapaaehtoinen toimii tavallisen ystävän tiedoin ja taidoin. Vapaaehtoiselle ei aiheudu toiminnasta puhelinkuluja ja tarjolla on tukea, vertaistapaamisia, koulutusta ja virkistystä.

Luurikaveritoiminta -valmennus järjestetään 5.8.2020 klo 10 – 12 Jaalassa Liikasenmäellä (Jaalantie 75) yhteistyössä Lions Club Jaalan kanssa. Sään salliessa olemme pihalla, huonolla säällä sisällä turvavälit huomioiden.

Valmennuksen jälkeen osaat soittaa ryhmäpuhelun ja voit koota luurikaveriporukan omassa tuttavapiirissä, ohjata pienryhmää puhelimitse tai tulla vapaaehtoiseksi HELMI-hankkeen käynnistämään luurikaveri-toimintaan, jolloin me järjestämme sinulle ikäihmistä koostuvan porukan, jolle voit soittaa säännöllisesti ja osallistujien kanssa sovitusti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen valmennukseen 1.8. mennessä:
Jenna Paajanen, p. 0503234852 tai jenna.paajanen@socom.fi

HELMI Hyvää elämää ikääntyneenä -hankkeen tavoitteena on vahvistaa maaseudulla kotona asuvien ikäihmisten sosiaalisia kontakteja, osallisuuden ja turvallisuuden tunnetta sekä vähentää yksinäisyyttä. Hankkeen rahoitus tulee Europan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta (maaseuturahoitus) ja rahoituksen on myöntänyt Kaakkois-Suomen Ely-keskus. Hanketta hallinnoi Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom.

• Liikasenmäki

Jaalantie 75, Kouvola, Suomi

Kymenlaakso

Kouvola