Tehoja yhdistystoimintaan: Vapaaehtoistyö, johtaminen sekä vapaaehtoisten motivointi ja rekrytointi

23.04.2019 klo 16:30 - 20:00 / Koulutus/seminaari

Kumppanuustalo Hilma tarjoaa yhdistyksille maksuttoman kolmen kerran koulutuspaketin huhtikuussa. Mahdollisuus on osallistua kaikkiin kolmeen koulutukseen tai valita itseään eniten kiinnostavat osiot.

• Tiistai 9.4 klo 16:30-20:00, Strategia, visio ja tavoitteet ohjaamaan yhdistystoimintaa, (kerhohuone)

• Tiistai 16.4. klo 16:30-20:00, Tiedottamisen tärkeys, suunnitelmallinen viestintä, (sininen kabinetti)

• Tiistai 23.4. klo 16:30-20:00, Vapaaehtoistyö, johtaminen sekä vapaaehtoisten motivointi ja rekrytointi, (punainen kabinetti)

Koulutukset ovat toiminnallisia ja osallistavia. Koulutuksissa tehdään kohdeyhdistyksille koulutusaiheen mukaisia suunnitelmia tai työkaluja toimintansa kehittämiseen ja ideointiin. Kouluttajana toimii todellinen yhdistystoiminnan kehittämisen ammattilainen DI Elina Toimela (www.funktionelli.fi).

Ilmoittautuminen 5.4., 12.4., 19.4. mennessä minna.manttari@kumppanuustalohilma.fi tai 040 751 7955

Jokaiseen koulutukseen mahtuu enintään 30 osallistujaa. Koulutukset järjestetään kumppanuustalo Hilman tiloissa Haminassa, Kadettikoulunkatu 3.

Tilaisuuksien esite

• Kumppanuustalo Hilma

Kadettikoulunkatu 3, Hamina, Suomi

Kymenlaakso