Sujuvaa yhdistystoimintaa

08.03.2018 klo 16:00 - klo 20:00 / Koulutus/seminaari

Pohjois-Kymen Kasvun Paikallista kasvua kyliin ja yrityksiin -hanke järjestää yhdessä yhdistyskouluttaja Tero Kankaanperän kanssa Kouvolatalolla (Varuskuntakatu 11, Kouvola) yhdistystoimintaan keskittyvän koulutuksen. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Kouvolan ja Iitin maaseutualueen asukkaille, yhdistyksille ja mikroyrityksille. Koulutus on osallistujalle maksuton.

Illan lyhytkurssin tavoitteena on käydä läpi yhdistystoiminnan perusperiaatteita, auttaa kokousasioissa ja opastaa yhdistyksiä taloushallinnon hoitamiseen.

• Kouvolatalo

Varuskuntakatu 11, Kouvola, Suomi

Kymenlaakso, Kaakkois-Suomi

Kouvola

Kaupunginosa / Kylä
Kouvola

Kouvolatalo

Varuskuntakatu 11, Kouvola, Suomi

harrastus ja vapaa-aika, vapaaehtoisuus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

yhdistystoiminta, vinkkejä yhdistystoimintaan, tukea yhdistystoimintaan, kokous, yhdistyksen toiminta, talous

järjestötoimijat, kaikille, yhdistyksen työntekijät

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Jarno Leinonen, jarno.leinonen@pohjois-kymenkasvu.fi, p. 0400 545 768. Maksuttoman kahvitarjoilun varmistamiseksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon, viimeistään 6.3.2018. Ilmoittautumislomake: https://goo.gl/forms/JJBy76FJSlUcZM623

Linkkejä

Sujuvaa yhdistystoimintaa -ilmoittautumislomake

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumislomake: https://goo.gl/forms/JJBy76FJSlUcZM623

Kahvitarjoilun varmistamiseksi pyydämme ilmoittautumiset viimeistään 6.3.2018.