Sote-uudistus yhdistysnäkökulmasta

02.12.2021 klo 17:00 - 18:30 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari, Yleisöluento

Kotkan kaupunki ja Kumppanuustalo Viikari järjestävät keskustelutilaisuuden sote-uudistuksesta, sen aikatauluista ja käytännön merkityksestä kuntalaiselle. Tilaisuus pidetään Kotkan kaupungintalon valtuustosalissa, Kustaankatu 2, torstaina 2.12. klo 17.00 alkaen.

Sote-asiantuntijana tilaisuudessa on järjestöasiantuntija Henna Hovi alueellisesta sote-muutostukityöstä. Henna kertoo sote-uudistuksen etenemisestä, paikallisten yhdistysten roolista siinä ja perustettavasta järjestöjen neuvottelukunnasta.

Paikalla on Kotkan kaupungin hyvinvointijohtaja Kati Homanen, joka kertoo mm. yhdistysten ja järjestöjen avustusasioista. Digipalvelupäällikkö Eija Grönholm kertoo kaupungin siirtymisestä sähköiseen avustushakuun. Kotkan kaupungin palvelusuunnittelija Jaana Feldt kertoo Kotkassa tarjolla olevasta digituesta. Lisäksi keskustellaan yhdistysten tarvitsemasta tuesta sähköiseen avustushakuun siirryttäessä.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti yhdistystoimijoille. Se on kaikille avoin ja maksuton. Paikalla on mahdollisuus keskusteluun ja aikaa myös osallistujien kysymyksille.

• kustaankatu 2

Kymenlaakso

Kotka

kustaankatu 2